Защо Джъстин Теру има плъх на гърба си

eva.bg 22 May 2018

Странна птица е Джъстин Теру. Бившата половинка на Дженифър Анистън, с която преди броени месеци решиха да сложат край на брака си, има татуиран плъх на гърба си. И обяснението му защо точно това животно е избрал да краси тялото му, е доста интересно.

„Имах две кучета и двете бяха спасени от приют. Бяха питбули и когато умряха реших да посветя едната половина от гърба си на едното куче, а другата на другото. Това е причината да имам татус на плъх – едното куче много обичаше да убива плъхове в Washington Square Park. Знам, че не е забавно, даже е ужасно, но всъщност правеше добро на обществото, прочистваше вредителите. Беше в служба на Ню Йорк. На другата половина от гърба ми пък има гълъб. Нюйоркски гълъб и нюйоркски плъх“, заяви в интервю Джъстин Теру.

И ако тази постъпка ви се струва странна, ще припомним, че Теру колекционира човешки зъби, с които го снабдяват приятели стоматолози. И обикновено ги поставя в средата на холната масичка в чиния за бонбони. „Когато ми идват на гости, често си мислят, че са малки ментови бонбони. И непрекъснато предупреждавам: „Не яжте зъбите!“

Друга негова странна колекция е купена от музея на любопитните неща – ръчно изработени восъчни фигури от 1800 г. „Това са отворени усти с изплезени езици. А гърлото е в различни стадии на заболяване от гонорея, сифилис и всякакви такива неща“ – разказа той в интервю.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР