Топ 10 на най-красивите звездни булчински рокли

eva.bg 17 May 2018

Грейс Кели

След няколко дни ще получим дългоочаквания отговор на въпроса с каква рокля и на кой дизайнер ще се появи на сватбата си Меган Маркъл. Засега се знае, че тя има два варианта, а на кой от тях ще заложи за големия ден предстои да разберем. И въпреки че въпросът около вида на булчинската рокля бе изместен от драмата с роднините на Меган, сигурни сме че в събота това ще е най-голямата новина (освен ако баща й не реши да дойде на церемонията).

Ето обаче кои рокли и на кои звезди влизат в Топ 10 на най-красивите булчински рокли на всички времена, след направено проучване сред британците. Оказва се, че на първо място е Грейс Кели – почти 60 години след сватбата й с принц Рение. Нейната рокля е най-приказната и най-желаната от всички бъдещи булки. Направена е от дизайнерката на костюми към MGM Хелън Роуз, струва скромните £5,400 и е подарък от студиото.

На второ място в класацията е Кейт Мидълтън, следвана от Джаки Кенеди с роклята за сватбата й с Джон Кенеди, Амал Клуни, Миранда Кер с роклята за сватбата с Евън Шпигел, Салма Хайек, Джаки Ейнсли (сватбата й с Гай Ричи), Кийра Найтли и Ким Кардашиян с роклята Givenchy за сватбата с Кание през 2014. Вижте ги в галерията ни.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР