Потопете се в магията на шоколада

16 May 2018

"В малкото си магазинче за шоколад тя продава топящи се в устата чудеса, които почти магически вдъхновяват жителите на града и те се отдават на изкушението и блажената наслада....“, това е историята на героинята на Жулиет Бинош във филма „Шоколад“. Но може да бъде и вашата. Ако сте любители на шоколада и решите, че той е вашето призвание, можете да отворите магазин на великолепните белгийски шоколади Valentino във вашия град. Ще започвате работната седмица с аромат на какао и ще бъдете повод за усмивката и доброто настроение на хората около вас. Valentino Chocolatier предлага ръчно изработен белгийски шоколади, богат асортимент пралини, с чисти природни съставки по уникална, но проста рецепта, с естествено леки и кремообразни пълнежи. В магазините на марката можете да комбинирате шоколадовите изненади с избрана селекция от бели, червени и пенливи вина, класически и овкусени кафета, ароматни бели, зелени, черни и плодови чайове, както и дъхави домашни бисквитки.

Освен това ще имате възможността да представите във вашия град един уникален за България продукт - бира, създадена специално за консумация с черен шоколад. По специално разработена рецепта на белгийския шоколатиер и любител на бирата - Свен Деман, Valentino Chocolatier произвеждат своята крафт светла бира. Уникалността на бирата се крие в баланса между горчивия и сладък вкус, който представлява идеален партньор за натуралния белгийски шоколад.

Ако искате ли да се потопите в магията на шоколада - Valentino Chocolatier е вашият вкусен партньор за това. Марката предлага гъвкави франчайз условия, който ще бъдат съобразени с големината на вашия град и вижданията ви за развитие на шоколадовия бизнес. Valentino Chocolatier гарантира, че няма да има друг представител на територията на града, за който се получава франчайза.

От Valentino Chocolatier ще получите цялостно съдействие, професионално обучения и партньори, които ще бъдат до вас във всеки момент от развитието на вашия бизнес!

Valentino Chocolatier България е основана на 25 юни 2005 г., и е една от първите, които предлага ръчно изработен белгийски шоколад в България. Към момента марката има три магазина в град София.

За повече информация и подробности, а защо не и една шоколадова среща, можете да се свържете на тел: 0896426216, на e-mail: [email protected] или във facebook

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР