Да оцветим роклята й

Кейт Бланшет беше в уникален тоалет на прожекцията на Cold War в Кан, но всички мъжки погледи бяха насочени към Ирина Шейк. Вижте защо

eva.bg 11 May 2018

Кейт Бланшет

Снимка: getty images/guliver

Фестивалът в Кан е в разгара си, а паралелно с прожекциите се случват уникални звездни партита, пищни купони на яхти, червени килими, достойни да конкурират Оскаровия парад на суетата.

Само за няколко дни от старта на фестивала на осми май вечерта, вече си набелязахме доста любими визии от червения килим, останахме шокирани от други и впечатлени от смелостта на някои звезди да се появят в доста провокативни рокли.

Безспорна любимка обаче ни е председателката на журито Кейт Бланшет, която снощи бе в уникална рокля на гръцката дизайнерка Mary Katrantzou за премиерата на лентата Cold War. Сигурно и на вас са ви попадали онези книжки за оцветяване, вдъхновени от „Тайните градини“ на Джохана Басфорд и предназначени основно за възрастни. Е, роклята на Бланшет сякаш бе именно в тази стилистика, приканвайки да бъде оцветена. Разгледайте галерията ни, използвайте цялата цветова палитра във въображението си.

Ирина Шейк пък опроверга спекулациите за евентуална бременност с избора си за рокля за премиератана филма Sorry Angel. Въпреки че, едва ля някой е гледал точно в корема й, защото имаше доста други части от тялото й, които привличаха вниманието. Червената рокля на Versace определено целеше да провокира. Предната вечер тя мина по червения килим с доста по-класически тоалет. Вижте ги в галерията ни. Обърнете специално внимание и на визиите на Амбър Хърд, Кристен Стюарт, Стела Максуел, Лупита Ньонго, Петра Немцова, Бела Хадид, Джесика Частейн, Марион Котияр.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР