Розовата кралица

26 April 2018

Свеж и едновременно топъл и чувствен е новият аромат от семейството на Boucheron - Quatre en Rose. Също като първите утринни лъчи, огряващи градините с българска роза – главният герой в неустоимата му композиция. "Използвах това легендарно цвете като фокус на този ориенталски и чувствен аромат, засилен от пристрастяваща и сладка нотка давана, контрастираща с изтънчената и релаксираща елегантност на ветивера.", обяснява създателят му Куиентин Биш. 

В началото е експлозия от мандарина, пикантен и вкусен касис и мистериозна давана, едновременно плодова и ароматична. Абсолют от българска роза деликатно излиза на преден план – изключително женствен, почти кристален. А кожата ви сякаш усеща кадифените цветове на розата, с нежните фасети прасковен цвят, които придават допълнителен релеф. Жасмин, основата на ароматния подпис на семейството Quatre, постепенно разстила аурата си. Намек за дървесина, където пачули и ветивер се смесват, освобождава следа, която се стапя в кожата с неустоим воал от мускус. 

Този чаровен, секси и изключително женствен аромат е облечен в нова интерпретация на класическия Quatre флакон. Матовото му розово стъкло нежно гали кожата, а капачката му е вдъхновена от иконичния пръстен на Boucheron – Quatre.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР