Вслушайте се в инстинктите си

Ще се осмелите ли да се подчините на сетивата си?

14 April 2018

Тиери Мюглер не създава парфюми, той създава ароматни богини. И който веднъж се е познал в неговите комплексни и завладяващи аромати, ги обича за цял живот. А сега се запознайте и с новата му богиня – изненадващата и мистична Aura.

Aura е екзотично създание, комбиниращо най-доброто от растителния и животинския свят. Изградена е на базата на две пулсиращи свръхдози - тигрова лиана (дълбока и силна) и лист от ревен (ярка и изненадваща). В началото ви завладява вълна от свежест и зеленина, следват топли дървесни нотки, с лек ориенталски тон, и накрая - бурбонска ванилия и портокалов цвят, които оставят мека чувственост.

Aura е нова, божествена концепция за женствеността, призоваваща да се вслушате в инстинкта си и да се подчините на сетивата си, да се впуснете в преследване на най-дълбоките си желания и да разгърнете вътрешната сила, която очаква да бъде пробудена.

Когато става въпрос за парфюми, Mugler не просто създава флакони, а произведения на изкуството. Aura, също както всеки друг аромат на Mugler, е „изложен“ в стъклена скулптура, която е толкова изненадваща, колкото и самият аромат. Сърце с изумруден цвят, изсечено като диамант, с корона от сребърно "М", превръщат Aura в новата ароматна кралица.

А вие ще се осмелите ли да събудите енергията си?

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР