Внучката на Грейс Кели се сгоди

eva.bg 25 March 2018

Щастливата двойка Димитри Расам и Шарлот Казираги

На тазгодишния Бал на розата в Монако наследниците на две легендарни актриси обявиха публично годежа си. Това са Шарлот Казираги, внучка на иконичната холивудска звезда и принцеса на Монако Грейс Кели и принц Рение, и Димитри Расам, син на актрисата Карол Буке (една от любимите жени на Жерар Депардийо, момиче на Джеймс Бонд и незабравима актриса от „Този неясен обект на желанията на Луис Бунюел) и продуцента Жан-Пиер Расам.

Шарлот блестеше на бала с рокля на Saint Laurent, но сякаш още по-щастлива от нея изглеждаше майка й – принцеса Каролина, чийто кавалер на събитието бе самият Карл Лагерфелд.

Настоящите годеници Шарлот (31) и Димитри (36) се познават още от деца, тъй като майките им са близки приятелки. Животът им се развива доста сходно. И двамата губят бащите си, когато са още съвсем малки. Димитри е на 6, когато баща му умира от свръхдоза, а Шарлот е на 4, когато Стефано Казираги загива при инцидент с катамаран. В момента и двамата имат по едно дете от предишни свои връзки. Дъщерята на Димитри от брака му с руския топмодел Маша Новоселова е на 7, а синът на Шарлот от връзката й с френския комедиен актьор Гад Елмалех е на 5.

Очаква се сватбата да е през лятото. Очевидно годината ще е тежка откъм... тежки сватби, предвид факта, че само след два месеца ще се състои сватбата на британския принц Хари и Меган Маркъл. 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР