Парис Джексън: Най-накрая съм щастлива от това, което съм

eva.bg 08 March 2018

Снимка: getty images/guliver

Парис Джексън, дъщерята на покойния Майкъл Джексън, помоли феновете си да спрат да променят нейни снимки, с цел да променят цвета на кожата й. С пост в Twitter тя ги призова да престанат да избелват или потъмняват кожата й, защото най-накрая се била приела такава, каквато е и се чувствала щастлива от този факт.

Става въпрос за странен тренд в социалните мрежи – фенове експериментират с цвета на кожата на любимите си звезди, забавлявайки се с това как биха изглеждали Риана и Бионсе с порцеланово бяла кожа или обратното – Мадона като мулатка. Парис обаче е първата, която публично се обърна към тях, молейки ги да престанат.

През последните месеци Парис Джексън определено демонстрира самоувереност и самочувствие, каквито преди това й липсваха. Особено показателни в това отношения са изявите й на червения килим и на събития – толкова е впечатляваща, има такова силно и категорично излъчване, че събира само положителни отзиви. По всичко личи, че наистина най-накрая се чувства щастлива от това, което е и от начина, по който изглежда. Вижте я в галерията ни.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР