В EVA през март

eva.bg 28 February 2018

Снимка: артдиректор Биляна Савова, фотография Микаел Стефанов

Младата актриса Лорина Камбурова влезе в полезрението ни преди три години със сериала „Връзки“, нейното бойно кръщение. 2018 година пък, още в самото си начало, ни поднесе „ударна доза“ от момичето с красивите бадемовидни очи, готови винаги да се разсмеят или разплачат – Лорина се появи в една от главните роли в сериала „Скъпи наследници“, а двамата с Бойко Кръстанов се превърнаха в лицата на България в клипа, посветен на българското европредседателство.

В първото си интервю за EVA през 2015 г. актрисата ни разказа за най-драматичния и болезнен период от живота си – когато, едва 12-годишна, губи майка си. Сега Лорина вече е взела живота си в ръце и знае какво иска от него. Споделя го и с нас – в едно наситено с пулсираща емоция интервю.

За своето велико 20-дневно американско приключение, което я променя завинаги, за новата любов, която я кара да се чувства по-жива отвсякога, какво е нейното икигай и как се поддържа „презокеанска” връзка, за ангелите, които я пазят и за красотата, която ще спаси света (или поне нейния свят) – Лорина Камбурова пред EVA.

"Винаги съм искала да правя всичко едновременно. Сега ми се случва и най-хубавото е, че го правя заради щастието си, не заради болката си", сподели ни Лорина.

3 КОМЕНТАРА
3
Ива
02 March 2018, 18:50

Михаела мила, това е форум, а във форума няма нужда човек да се формализира толкова много! Това, първо. Второ, сайтът Edna.bg може да е всякакъв, но авторът е уважаван педиатър. Така че патосът е неуместен. Трето, ето мнението и на друг уважаван педиатър -http://www.jivotatdnes.bg/nachalo/news/layfstayl/ako-deteto-izostava-ne-viarvayte-che-e-indigo-ili-kristal
Нека Лорина да прецени на тебе ли да вярва или на хора с име в българската педиатрия. Четвърто, възпитаните хора се подписват на кирилица, а не на латиница, но човек, зает с грешките на другите трудно вижда своите, така че няма да ти придирям. Един съвет обаче: щом си решила да използваш "ви"-формата, прави го като хората: прието е да се пише "Вие", а не "вие". Пето, умалителното "Лоринче мила" е проява на топло отношение към момиче на 23 г., което може да ми бъде дъщеря и към което питая единствено симпатия. И като на такава й пожелавам да се пази от глупости, които само могат да й навредят! В това число дошли от такива самозвани нейни "защитници" и "доброжелатели", които не знаят какво говорят.

2
Mihaela Samar
02 March 2018, 16:33

До #1: "Ива, мила" - първо е изключителен признак на ниска култура да говорите на някой на малко име, ако не го познавате, а още по-малко с умалителни, който във вашия случай имат доста фолк звучене. Второ (!) и по-важно - въпреки че не защитавам никоя ню ейдж теория да изказвате мнение, позовавайки се на сайтове, като Edna. bg е все едно да говорите за политика и да цитирате Блиц. За такива сериозни теми се изисква сериозна литература и чак след като я прочетете, може да се обръщате към една млада и интелигентна актриса с "Лоринче, мила" и да й цитирате личното си мнение. Накратко - коментарът ви е нелеп. ЕВА - Лорина е прекрасна, както винаги!

1
Ива
01 March 2018, 22:19

Лоринче мила, това с децата-индиго е едно опасно клише, на което някой те е накарал да робуваш. Прочети за това в долния линк и не мисли по този начин за себе си. Няма никаква полза.
https://www.edna.bg/za-roditeli/decata-indigo-opasna-zabluda-4629343

ТВОЯТ КОМЕНТАР