„Да хвърлим операта в джаза“ с Милица Гладнишка

eva.bg 06 February 2018

Ето един атрактивен и интересен концерт-спектакъл, заради който определено си струва да освободите от други ангажименти вечерта на 22 февруари - „Да хвърлим операта в джаза“ с Милица Гладнишка и Михаил Йосифов секстет в Sofia Live Club.

Ще чуем оперни арии в джаз аранжименти, любими песни от анимационни филми, също хвърлени в джаза, и джаз стандарти, поднесени по нестандартен начин. Милица и момчетата от секстета наскоро записаха някои от композициите, които ще чуем на 22 февруари в Sofia Live Club, така че албумът “Да хвърлим операта в джаза” вече се подава на музикалния хоризонт. Билетите за концерта са на цена 15 лева в предварителна продажба и 20 лева в деня на събитието.

Освен с любимите й музиканти от Михаил Йосифов секстет, Милица продължава да радва публиката и с „Титанично“ - музикален стендъп спектакъл, в който тя и няколко от музикантите от секстета пеят и свирят до последен дъх на кораба „Титаник”, както и заедно с колегата й Филип Аврамов, участва в концерта “Оскарите в музиката с Плевенската филхармония“. Любителите на театъра могат да се насладят на Милица в пиесите: „Секс за първи път“ и „Брачни безумия“.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР