Предложил брак на жена си облечен като Чърчил

eva.bg 12 January 2018

През септември миналата година Гари Олдман се ожени за пети път. Сега разбираме, че 59-годишният актьор е предложил брак на приятелката си – арт кураторката Жизел Шмид, облечен като Уинстън Чърчил, когото играе във филма “Darkest Hour”.

„Имаше пауза между снимките, а с нея вече бяхме говорили за брак, така че просто почувствах нуждата да го направя. Бяхме в така наречените военни помещения на снимачната площадка, аз я заведох в стаята с картите и дегизиран като Уинстън Чърчил й казах: Ще се омъжиш ли за мен“, разказа в интервю Гари Олдман, който в момента печели награда след награда за ролята си на британския политик в “Darkest Hour”. Тя отговорила с да, а в следващия момент чули, че някой от екипа да се провиква: „Гари, готови сме за теб, идвай!“. По този не особено романтичен, но пък определено запомнящ се начин, актьорът направил предложението на настоящата си половинка.

Що се отнася до останалите четири брака на Олдман, първият е с актрисата Лесли Менвил, от която има син. Двамата са заедно само две години. След това се жени за Ума Търман, но и този брак продължава кратко – пак две години. Четири години е бракът му с фотографката Доня Фиорентино, майка на синовете му Гъливър и Чарли. Най-дълъг е четвъртият му брак – с певицата Алекс. Той продължава цели седем години. Може би Чърчил ще му е на късмет и този път ще е „докато смъртта ги раздали“.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР