Серина Уилямс и бебето на корица на Vogue

eva.bg 11 January 2018

След като стартираха годината с чернокожата актриса Лупита Ньонго на януарската си корица, Vogue решиха да продължат тенденцията с втори пореден брой, на който е цветнокожа звезда. Този път това е тенисистката Серина Уилямс с дъщеря си – двете красят февруарската корица, а кадърът е дело на Марио Тестино. Четиримесечната Алексис Олимпия Оханян официално е най-малката звезда, красяла корицата на модната библия, въпреки че често е имало фотосесии на майки и дъщери.

В материала за броя 36-годишната Серина Уилямс коментира за редицата здравословни проблеми, които е имала след раждането. Понеже веднъж е страдала от белодробна емболия, ден след като родила тя сама си поставила тази диагноза и поискала от лекарите да я прегледат. Открили няколко тромба в белия дроб, предписали й лекарства за разреждане на кръвта, след това се отворила раната от Цезаровото сечение и така в продължение на шест седмици следвали проблем след проблем. В крайна сметка всичко завършило благополучно.

Искам да я видя в политиката, може да се кандидатира за президент“, казва Серина Уилям за бъдещето на малката си дъщеричка.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР