Под елхата

Коледен wish list - Пожелавам си спомените за 2018-а да ме усмихват широко, защото в крайна сметка: в диалога с живота важен е не неговият въпрос, а нашият отговор

Кристина Симидчийска 21 December 2017

Добрият късмет на момента

Не вярвам в късмета, но вярвам в силата на желанията. В сбъдването им винаги се редуват добри и лоши моменти, копнеж и разочарование, а накрая остава онова, от което истински сме се нуждаели (и в повечето случаи – в него няма нищо материално). Пожелавам си спомените за 2018-а да ме усмихват широко, защото в крайна сметка: в диалога с живота важен е не неговият въпрос, а нашият отговор.

Чиста енергия/ Малка „пречиствателна станция“ за негативни мисли си заявявам от асортимента на Cactus Lab., които споделят, че кактусите са: „най-лесната възможност да живееш с късче природа близо до себе си, в по-здравословен микроклимат, в замяна на малко отделено време и не много специални грижи. Освен това, кактусът пасва на почти всеки интериор, предпазва от вредна електромагнитна енергия и е страхотно решение за малки пространства.” Добре дошли на бюрото ми.

Отвъд океана/ Десет часа полет и четири часова разлика са минимумът, който искам за следващата си ваканция. Пълна смяна на климат, цветове и аромати, нов екзотичен вкус и непринудено усмихнати хора – точната локация ще оставя времето да подскаже, но плаж и роднини на Немо задължително ще има.

За споделените пътувания/ За 2018 година планирам да наваксам всички пропуснати дълги уикенди през последните години, така че със сигурност ще ми трябва нова пътна чанта за (не)предвидени скитания. И тъй като се предполага, че Той ще я носи – избирам дизайн съвсем по негов вкус!

Мехурчета за събуждане/ Веднъж една от любимите ми колежки, Емилия Татарска, ми каза, че истинският вкус на шампанско трябва да напомня за кроасани с шоколад в неделя сутрин. Веднага й повярвах. Намерих чашите Bohemia от магазин Dream Kitchen, а сега остава да селектирам и шампанското.

За сладките следобеди/ Като една щастлива баба, майка ми я очакват дълги гостувания при прелестната й внучка тази зима и искам комфортът й да е в пълен синхрон с настроението й. Новата серия вълнени шалове на „Шевица“ със сигурност ще помогне на мисията ми (а и сивото много ще отива на очите й).

Да обичаш на инат/ От години се опитвам да вмъкна в гардероба си леопардов принт, но никак не ми се получава. Инатът ми обаче е по-силен от личните естетически предразсъдъци и избирам тази чанта на Karen Millen да ми напомня, че предизвикателствата са за да се преодоляват.

За лудите ми приятелки/ Обожавам ги до една – всяка с малките си лудости, страхове и тревожности, големи идеи, летящо въображение, болезнено натрупана мъдрост, открояващ се стил и ярка жажда за живот. Разкошната несъвместимост в чехлите на Brunello Cucinelli би прилегнала като кристална пантофка на всяка от вас, момичета.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР