Ще има втори сезон на „Големите малки лъжи“

eva.bg 09 December 2017

Снимка: getty images

След месеци на спекулации от HBO официално обявиха, че един от най-успешните сериали и носител на осем награди „Еми“ „Големите малки лъжи“ ще има втори сезон. За сега е сигурно, че Никол Кидман и Рийз Уидърспун отново ще се завърнат в главните роли и като продуценти. Все още се водят преговори с останалите от екипа и се надяваме и да успеят да се споразумеят и с другите водещи актриси - Зоуи Кравиц, Шейлин Удли и Лора Дърн. 

Сериалът е направен по едноименната книга на писателката Лиан Мориарти, която преди време заяви, че въпреки големия успех на екранизацията, няма намерение да пише втора книга. Но сега става ясно, че ще участва в изготвянето на сценария на продължението, заедно с Дейвид Кели. 

Единствената промяна за сега се очертава да бъде на режисьорския стол. На него ще седне Андреа Арнолд, режисьор на „Американски мед“, която през 2015 година спечели „Оскар” за късометражния си филм „Осата”. Тя сменя Жан-Марк Вале, който още след края на първия сезон заяви, че не е навит за втори. 

„Развълнувана съм, че пак ще работя с тези изключителни артисти. Отново ще имаме възможността да се вмъкнем надълбоко в живота на интригуващите и сложни семейства от Монтерей и да покажем още от вълнуващите им историите на публиката,“ споделя Рийз Уидърспун в официалното изявление на телевизията.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР