Ето как Ридли Скот коментира „изтриването“ на Кевин Спейси

eva.bg 30 November 2017

Снимка: getty images/guliver

Кевин Спейси е персона нон грата и цял свят знае това. След избухването на секс скандала с него никой не иска да асоциира името си, проекта си, работата си с 58-годишния актьор. До такава степен, че Ридли Скот реши буквално да го изтрие от филма си, наемайки Кристофър Плъмър на негово място, с когото презаснеха „All The Money In The World“. При това го направиха няколко седмици преди планираната световна перимера на продукията. А разпространеният вече официален трейлър с Кевин Спейси бе изтрит от всички  възможни видеоплатформи в мрежата.

Сега Ридли Скот за първи път коментира решението си и от интервюто с него разбираме, че той не е сметнал за нужно дори да уведоми Кевин Спейси за премахването му от лентата.

„Не, не съм контактувал с него. А и той не ми се е обаждал, за да каже – виж, нещата стоят по този начин... наистина много съжалявам. Ако го беше направил, тогава сигурно бих реагирал малко по-различно спрямо филма и преснимането. Пак щях да го направя и да го заменя, но бих му казал – благодара ти за обаждането, аз обаче трябва да продължа напред“, заяви Ридли Скот.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР