Взеха си почивка един от друг

eva.bg 30 November 2017

Снимка: getty images/guliver

Няколко месеца след като започнаха връзката си, Нина Добрев и Глен Пауъл май все пак не са чак толкова сериозни в отношенията си. „Все още няма официална раздяла, но Нина и Глен са решили известно време да си починат един от друг“, разкриват техни приятели. Като причина пак се сочат многото им ангажименти.

„Нина влиза от един проект в друг и от края на лятото почти не са били заедно. Просто нямат достатъчно време, за да поддържат връзката си“, коментират източници на западните медии.

След напускането на „Дневниците на вампира“ 28-годишната Нина Добрев определено е решила да постави акцент върху работата си. Оттогава тя имаше няколко краткотрайни връзки и по всичко личи, че звездата с български произход поне засега няма намерение да постави любовта на първо място. Все пак именно сега е времето, когато трябва да се докаже като актриса и да скъса с образа на героинята си от сериала. А това означава много и различни филми, при това хитови. Тази година я гледахме в „Трите хикса: Завръщането на Ксандър Кейдж“, а догодина се очакват още три ленти с нейно участие.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР