За едно добро

Благотворителната вечеря на списание EVA, свързана с борбата срещу рака на гърдата, събра 120 души от бизнеса, артистичния свят и медиите – благодарим ви!

14 November 2017

Снимка: Иван Коловос

Благодаря! Това беше думата, най-често споменавана на благотворителното събитие на списание ЕVА. В топлата есенна вечер на 13 ноември Гранд Хотел София отново потъна в розовата светлина, която свързва емблематични сгради в европейските столици и обединява усилията на стотици хиляди хора в борбата с рака на гърдата. В една от неговите зали списание EVA събра 120 души от бизнеса, артистичния свят и медиите на благотворителна вечеря.

Тази година каузата на благотворителната вечеря и на кампанията на списание ЕVА е свързана с Фондацията на Нана Гладуиш "Една от 8" и с нейния пътуващ розов кемпер. Крехката, но силна Нана, предизвика и сълзи, и усмивки с емоционалната си реч. Тя получи дарение мобилен ехограф от най-висок клас от Боряна Радева, генерален мениджър и един от собствениците на Евромаркет, компанията лидер у нас в бизнеса с индустриално оборудване и строителна техника.

Две изключителни жени - Нана Гладуиш и Боряна Радева - показаха как можем да върнем смисъла на израза женска солидарност, на думите съпричастност, благотворителност, спомоществователство, дарение... И всичко това да бъде направено красиво, с истинска любов и финес. Аплодисментите на вечерта бяха и за двете дами, и за всички, които подпомогнаха каузата на списание ЕVA и дариха средства, време и любов.

Списание EVA и Фондация "Една от 8" благодарят от сърце на госпожа Боряна Радева и Евромаркет, на Estée Lauder България и Кристина Стамати, на Technogym и Таня Карабоикова, на банка ДСК и Виолина Маринова за подкрепата и помощта!

Благодарим на невероятния екип на Гранд Хотел София и шеф Иванов, приготвил великолепна гурме вечеря, на Уайнбокс за чудесната селекция вина, на Метро България за специалните биопродукти за вечерята и на Ревита за подаръците за гостите. Благодарим на Нова телевизия за подкрепата и за това, че винаги е там, където се случват добрите новини. Аплодисменти и за невероятните момичета от квартет „Дестини“, които изтръгнаха също сълзи и усмивки със своето темпераментно музикално представление.

Запазваме своите розови панделки, знак и емблема на вечерта, за да ни напомнят, че даром сме получили живота, на който се наслаждаваме, и затова даром трябва да даваме. Запазихме ги в сърцата си. Както и образа на прекрасни жени и мъже, градили живота си с труд и усилие, но успели да запазят душите си чисти и добри, и щедри.

В дарителската сметка продължават да постъпват суми, които ще дарим на фондация „Една от 8“ за закупуване на консумативи за дарения от г-жа Боряна Радева мобилен ехограф, както и за хонорари за специалистите, които ще работят с него в малките населени места, до които ще пътува розовият кемпер.

Всеки може да помогне: 
Aтика Ева AД (дарителска сметка)
IBAN: BG45IORT80485014571500 
BIC: IORTBGSF 
Инвестбанк АД

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР