Кристиано Роналдо стана баща за четвърти път

eva.bg 13 November 2017

Снимка: Instagram

Футболната звезда Кристиано Роналдо е на път да осъществи мечтата си за цял футболен отбор с деца. Нападателят на „Реал Мадрид“ се похвали в социалните мрежи, че е станал баща за четвърти път.

22-годишната Джордина му роди момиченце, което кръстиха Алана Мартина. Роналдо пусна снимка от болничната стая, като на кадъра освен майката и бебето, са футболистът и седемгодишният му син Кристиано младши, за когото се смята, че е роден от сурогатна майка в САЩ. Да припомним, че през юни пак чрез сурогатна майка футболистът стана баща на близнаци – Ева и Матео. Сега в дома му ще има три бебета, но пък сме сигурни, че детегледачките отдавна са наети, така че няма да го мислим.

Джорджина трябваше да роди на 21 ноември, но явно малката Алана е решила да побърза с появата си на бял свят. Броени часове преди Роналдо да разкрие щастливата новина за раждането на момиченцето, тв звездата Наташа Родригез пък заяви публично, че футболистът е изневерил с нея на бременната си приятелка – двамата били правили секс през март месец. Той обаче отказа да коментира скандала, защото очевидно има по-важни и интересни неща в живота му.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР