Джулиана Маргулис обвини Стивън Сегал и Харви Уайнстийн в сексуално насилие

eva.bg 05 November 2017

Снимка: getty images

Звездата от сериала „Добрата съпруга“ Джулиана Маргулис раказа за „ужасяващата среща“, която е имала с въоръжения Стивън Сегал преди години. През 1991 г., по време на снимките на „Борба за справедливост“, кастинг директорката на продукцията казала на Маргулис, че Сегал иска да репетират сцена от филма в хотелската му стая.

„Аз бях на 23 години и тя ми каза, че той иска да отида да репетираме в хотела му в 10 часа вечерта. Живеех в Бруклин и отговорих, че нямам пари за такси и не се качвам на метрото толкова късно. Тя ми каза да не се притеснявам, че те ще ми върнат парите за таксито и освен това и тя ще присъства в стаята. Отидох в хотела в 10:40, но тя не беше там. Той беше сам и беше въоръжен. Показа ми пистолета си, а аз никога не бях виждала истински пистолет до тогава. Не знам как успях да се измъкна. Не съм била изнасилвана..., но той искаше да ми прави масажи и... Въпросът е, че години наред всички знаят за тези истории и само вдигаме рамене и не правим нищо“.

Маргулис разказва, че е имала същата случка и с Харви Уайнстийн: „След онова, което се случи със Стивън Сегал отказвах да се срещна с Харви Уейнстейн в неговата хотелска стая. Неговата асистентка ми каза, че той иска да говори с мен за прослушването, в което бях участвала. „Със сигурност ще вземеш ролята, така ми каза тя, но аз отказах да се кача сама. А тя беше много притеснена, потеше се и ми повтаряше да не се притеснявам, че тя ще ме остави там с него и всичко ще бъде наред.“ В крайна сметка двете жени се качили до стаята на Уайнстийн, който бил по халат, а на масата имало сложена вечеря за двама. „Стояхме на вратата. Той дълго се взираше в нея, но аз не я оставих да си тръгне, после погледна мен, беше много ядосан. Накрая каза – Просто исках да те поздравя за прослушването – и затръшна вратата. Разбира се не получих ролята,“ разказва актрисата.

„Не са виновни само мъжете. Онези жени ме водеха право е бърлогата на лъва. Трябва да започнем да търсим отговорност от тези хора, всички ние,“ призовава Маргулис.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР