Розови сънища

Аромати провокират сънища, фантазии и реалност и поставят основата на вълнуващо сексуално приключение

Рени Аврамова 02 October 2017

Американско момиче със свободен дух и естествена красота се отправя на спонтанно пътуване. Неин партньор в пътешествието е емблематичният аромат Coach EDT. Изпълнено с контрасти, уханието стартира енергично със свежа круша, прелива в елегантна бяла роза и утихва в чувствена кедрова дървесина.

Sky di Gioia на Giorgio Armani е като послание за щастие, красота и оптимизъм. Ароматът провокира желанието да мечтаем и сякаш омагьосва с контраста на светлина и сенки. В сърцето му е заложена роза сентифолия, надградена с божур. Нотките са пронизани като с лъч светлина от личи и зелена круша.

Donna Acqua на Valentino носи спонтанната чувственост и безгрижното поведение на младостта. Сред пищната и великолепна обстановка на италиански дворец се разнася заредено с еротика ухание на зелен бадем и заскрежена круша, затоплени от цвят жасмин и сандалово дърво.

Нежен, ефирен и сякаш безтегловен е L’Eau на Jimmy Choo, обединил деликатни и провокативни нотки, разкриващи се постепенно. Изтънчената женственост се разкрива с трепкащи като крила на пеперуда цветове хибискус, опияняващ божур и слънчев бергамот, допълнени от сладки нектарини.

За Kenzo водата е стихия, която поражда възхищение, пробужда въображението и сетивата. В L’Eau Aquadisiac Pour Femme сме свидетели на невероятна метаморфоза. Към свежия класически аромат е добавен чувствен акорд от лотос и жасмин, пулсиращи в експлозия от мандарина и сочна круша.

Ако сте настроени за флирт, Sexy Blossom на Michael Kors е перфектното допълнение. Цветните фасети обгръщат тялото като в бавен ориенталски танц, загатващ за еротични преживявания. Топлите акорди на розова орхидея, пищен амброкс, личи и мускус създават приказна аура за първа романтична среща.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР