Диляна Попова и нейният Лос Анджелис

Кои са най-актуалните барове, къде да се размотаваме и пазаруваме

01 August 2017

Много харесвам Лос Анджелис. Когато съм там, все едно се намирам във филм. Неслучайно е Град на ангелите. Времето е уникално – между пролет и лято, около 20 градуса е температурата през цялата година. Огромен град, но в същото време и много уютен.

Баровете
Там правят така – откриват с гръм и трясък нов бар, канят плеяда знаменитости, начело с Ким Кардашиян, всички говорят за този бар и ходят в него в продължение на една година например, след което барът бива затварян, отваря се някъде наблизо нов, тълпата се премества там и всичко се повтаря отново. Пият се основно коктейли – маргарити и дайкирита. Обиколихме доста барове, но не си спомням имената им. Всичките бяха с ексклузивен достъп, тоест трябваше да имаш човек, който да те вкара вътре. В нашия случай това бе Калина Рахал (съпругата на актьора Башар Рахал, която е успешен телевизионен продуцент в Ел Ей – б.р.). Веднъж засякохме Ким Кардашиян, веднъж – попзвездата Джон Леджънд и жена му, моделката Криси Тейгън, които се държаха като много, много влюбени съпрузи. Бяхме в новооткрит бар, собственост на единия от братята на Ева Мендес. Намира се под земята и е много „латино“ като атмосфера.

Места за размотаване
Моето любимо място в Ел Ей е Западен Холивуд, където около 40% от хората са гей. Заредено с енергия и свобода място – пуши се в заведенията, което е абсурд за „другия“ Ел Ей, пешеходните пътеки не са черно-бели, а са в цветовете на дъгата, каквото е и знамето на „прайда“, тоест на ЛГБТ общността. Дори полицаите там са гей. Хубаво място за разходка е и Санта Моника – на брега на Тихия океан. Не бих живяла там, защото е доста влажно и дори някак мъгливо заради близостта до океана, но за разходка е прекрасно.

Стилът „Калифорникейшън“
Има такъв стил. Не случайно има и песен, и сериал с това заглавие. За да се чувствате окей в този свят, можете да заложите на следната комбинация: тен, руса, изсветляла от слънцето коса, секси изрязани къси дънкови панталонки с висока талия, свободен тишърт или лек пуловер, откриващ например едното рамо, летни ботушки и някакви синджирчета като бижута.

Моят ресторант - The Ink в Западен Холивуд
Невероятна молекулярна кухня! Опитах маслини, които бяха обработени по специален начин и превърнати в нещо като желе, изключително вкусни обаче и много различни от обичайната храна.

Моят магазин - Wild Fox
Много яки дрехи в много мой стил – кежуъл, леко раздърпани, с полъх от тийнмодата. Магазинът се намира в къща с прекрасна градина, в която са разположени масички и столове от ковано желязо.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР