Едуард Енинфул е новият главен редактор на Vogue UK

От първи август британската модна библия за първи път ще бъде оглавена от мъж

Александра Рамирез 14 April 2017

Известният стилист и моден редактор Едуард Енинфул оглави британския Vogue. Той заема мястото на Александра Шулман, най-дълго служилата и най-успешната редакторка от семейството на CondeNast. Преди да получи поста, той беше начело на списание W, откъдето все още няма коментар за негов заместник. Новината за присъединяването му към британската модна библия беше официално обявена в понеделник, а той ще започне работа от първи август.

Едуард е носител на титла Офицер на Ордена на Британската империя. Само 18-годишен той печели първата си главна позиция – в i-D. Кариерата му се развива и през годините той често сътрудничи с американското и италианското издание на Vogue, а от 2011 – за W.

Миналата година той отбеляза своя 25-годишен юбилей в модната индустрия с късометражен филм, озаглавен The Seven Deadly Sins of Edward Enninful. В него Ник Найт от SHOWstudio заснема най-добрите модели от световния подиум в колаборация с Beats by Dre в тематични седем визии, изготвени от Енинфул. Очакваме с нетърпение работата му за Vogue!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР