За специални случаи

eva.bg 13 April 2017

Вчера вечерта в шоурума на H&M бе представена новата колекция H&M Conscious Exclusive 2017, чиито основни акценти са красотата и чувствеността. Всеки модел е изработен от рециклирани и устойчиви материали, включително BIONIC® – фин полиестер, получен изцяло от рециклирана пластмаса от крайбрежни отпадъци.

Ексклузивното събитие събра на едно място медии, модни блогъри и известни личности, сред които Сани Жекова, Дивна, Михаела Филева, близначките Alex&Vlady, Сантра, група Jeremy? и още почитатели на отговорното отношение към модата.

Освен дамски облекла, за първи път колекцията включва и селекция от мъжки модели, които ще се продават ексклузивно онлайн, както и избрани облекла за деца. Също така, за първи път Conscious Exclusive включва и набор от три екологично сертифицирани парфюмни масла.

Колекцията, създадена за специални случаи, ще се появи на 20 април в избрани магазини на H&M в целия свят – в България може да я откриете в магазина на бул. Витоша 6 в ексклузивен час - от 09:00 часа, както и онлайн на hm.com от 11:00 часа.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР