От месец не живеят заедно

eva.bg 12 April 2017

Преди няколко дни разбрахме, че Джанет Джексън и съпругът й Уисам Ал Мана са се разделили, но проблемите помежду им очевидно са започнали отдавна. Според западните медии Джанет се е изнесла от общия им дом в Лондон преди повече от месец, вземайки и сина им. 50-годишната певица роди първото си дете през януари месец, така че пеленачето е на броени месеци. Освен това Джексън е накарала да сменят ключалките на апартамента им в Ню Йорк, като за Уисам няма ключ.

Близки до двамата твърдят, че един от основните проблеми помежду им бил по-стриктният и консервативен лайфстайл на катарския бизнесмен, който държал и синът ми да бъде отглеждан според мюсюлманските традиции. Според непотвърдени информации Джанет е приела исляма заради съпруга си, за което донякъде говори и по-консервативния й стайлинг през последната една година. Явно обаче иска по-светско бъдеше и детство за сина им.

Въпреки че двамата били решени да запазят добри отношения в името на детето, задава се дълъг и сложен развод, защото на масата е богатството от един милиард долара на Уисам.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР