Мел Би получи ограничителна заповед срещу съпруга си

eva.bg 04 April 2017

Снимка: getty images/guliver

Преди около две седмици бившата спайска Мел Би изненадващо подаде молба за развод, а сега разбираме и за доста от причините, накарали я да разтрогне десетгодишния си брак с продуцента Стивън Белафонте. Тогава в документите тя посочи дежурните „непреодолими различия“, а в момента става ясно и какви са те.

Певицата е поискала и получила ограничителна заповед срещу съпруга си. Пред съдията тя заявява, че той я малтретирал физически, изнудвал я да участва в тройки, заплашвайки, че иначе ще разпространи тайно записана секс касета с нейно участие, направил дете на бавачката им. Мел Би твърди, че Белафонте я  „удрял с юмруци, душил, сцепил устната, блъснал и бутнал върху пода“.

Физическата му агресия била провокирана както от ревност, така и от завист. Всеки път, когато тя имала професионални успехи, той я малтретирал физически, за да „знае тя, че той е шефът“. Оказва се, че побоят е започнал още през първата година от брака им. Обвиненията са много сериозни, затова и в момента на него му е забранено да се доближава до Мел Би и децата й. Тя има дъщеря от Белафонте и две момичета от предишни връзки.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР