Какво ще работят децата им

eva.bg 02 March 2017

Снимка: getty images/guliver

Децата на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс вече са избрали бъдещата си професия, макар да са само на 16 и 13 години. Оказва се, че и двамата искат да тръгнат по стъпките на родителите си. Тоест – да се занимават с кино, да бъдат актьори.

Знам, че ще им е доста трудно, защото винаги ще ги сравняват с дядо им Кърк Дъглас, с мен, с баща им Майкъл. Но те толкова да харесват тази работа, някак по наследство им е предадена любовта към киното и истината е, че са много добри. Всяко лято ходят на летни лагери, на които обикновено правят по три мюзикъла и пиеси. Наистина много им харесва“, заяви в интервю Катрин Зита-Джоунс.

Самата тя няма намерение да ги спира в това отношение. „Истината е, че имах прекрасен живот в този бизнес. Ако наистина искат да се занимават с това, вече са наясно с трудностите, знаят колко малък е процентът на онези, които всъщност пробиват и колко голям на другите, които така и не успяват. Просто съм убедена, че имат таланта, а имат и желанието, и амбицията“, продължава тя.

Имайки предвид какви гени носят, нищо чудно наистина да станем свидетели на успеха им на актьорското поприще.

1 КОМЕНТАР
1
ебе ме
03 March 2017, 01:31

Вземете гледайте себе си еба си .. занимавате се с хората
много ги ебе тях за теб

ТВОЯТ КОМЕНТАР