Виж как... ще носим новия кроп топ - бралет

Един от най-секси трендовете за горещия сезон продължава тенденцията на късите дължини

Александра Рамирез 20 February 2017

Един от най-горещите трендове за летния сезон ще бъде завръщането на бандото или както го наричат все по-често – bralette. Той продължава предизвикателната мисия на кроп топовете, по която толкова много мацки се запалиха. Бандото обаче директно открадна мястото на топа и сутиена в класациите и определено ще бъде сред най-секси тенденциите за следене. Прочитът на Миуча Прада е върху карирана риза, при Alexander Wang се носи с екстра дълги връзки прегръщайки ни през кръста.

Вдъхновението при Alexander McQueen идва от келтските легенди, суровия романтизъм, почерпен от жените-войни в северната част на острова, докато Altuzarra предпочетоха ретро излъчването.

В ревюто на Victoria Beckham бралет беше съчетан с почти всичко, в това число и официални костюми, а Celine заложиха на фриволно очертаващо се зърно през плетивото.

Как да го носим: тъй като вариациите му са безкрайни – с дантела, памук, неопрен, той би отивал на всичко. Една от изкушаващите комбинации е с висок ток и син деним и наметнато пухкаво палто за хладните вечери. Ако високите обувки категорично не са вашето нещо, заложете на спортния шик. Дантелен черен бралет ще стои страхотно върху бяла риза и сако, а може и без нея, разбира се. Ако сте рокендрол мацка, това лято го носете с кожено байкър яке. Миди полите също ще бъдат много актуални и плътно бюстие с контрастираща пола завършва силуета със слип сандал с дебел ток. Комбинирайте го спрямо вашия собствен стил, за да се чувствате уверена и секси.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР