Лейди Гага скочи от покрива на "Супербоул"

eva.bg 06 February 2017

„Супербоул“ е не само най-голямото спортно събитие в САЩ, но и най-голямото шоу за десетки милиони зрители пред малкия екран. Финалът по американски футбол събира средно аудитория от 110 милиона, а цената за реклама е в пъти по-скъпа в сравнение с „Оскарите“, например – около пет милиона.

Да бъдеш поканен да пееш на полувремето е грандиозна чест и отговорност, която тази година бе поверена на Лейди Гага. Миналата година тя изпя американския химн по време на финала и се справи толкова добре, че тази година пое цялото полувреме.

Както може да се очаква, шоуто на Гага бе на ниво и успя да задържи пред малкия екран милионите зрители. Тя буквално „скочи от покрива“ (или по-скоро от козирката на стадиона) и се приземи върху висока платформа. Облечена в сребрист костюм, с много танци, убийствена хореография, пироефекти и едни от най-големите й хитове, Гага оправда очакванията. Може би разочарова само онези, които очакваха от нея да се изкаже остро срещу Тръмп, което обаче тя не стори.

„Чакам този момент от 4-годишна, така че много добре знам какво и как ще направя“, заяви преди участието си Лейди Гага, за която изявата на „Супербоул“ е сбъдната детска мечта. И полетя с главата надолу към нея.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР