Love for Humans

Включете се в мащабната дарителска кампания на BENETTON

30 January 2017

В месеца на любовта - февруари, италианският бранд Benetton търси добри сърца, които да дарят топлина и внимание на нуждаещите се: към ближния в нужда, към детето и възрастния човек, събуждащи желание за грижа. В тяхно име Benetton организира мащабната дарителска кампания “Love for Humans” и ви приканва да участвате като дарите своя дреха Benetton & Sisley от 1 до 14 февруари във всички магазини на Benetton в София, Mall Plovdiv, Burgas Plaza и Mall Galleria Бургас. Партньор в дарителската кампания е благотворителната организация Holiday Heroes, която ще изпрати събраните дрехи към социално слаби семейства, възрастни хора, самотни майки и хора с увреждания.

И още: по време на кампанията дарителите участват в томбола за над 100 награди и Голямата награда на Benetton – ваучер за 1000 лв. Срещу всяка дарена дреха (дамска, мъжка или детска) дарителите получават талон за участие в томболата и така се увеличава техният шанс да спечелят награда. Печелившите ще бъде изтеглени на 16.02.2017 г. от 11:00 ч в магазина на Benetton в Mall of Sofia и ще бъдат обявени на Facebook страницата - Benetton Sofia, Bulgaria fan page и Facebook страницата на Holiday Heroes.

В периода 1-14 февруари, с всяка покупка, направена с талон „Love for Humans” Benetton дарява 1 лев за каузата на Holiday Heroes. Дари своя дреха и покажи любов към хора в нужда! Тя е безценна за тях!

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР