Аз съм капитан, ти си моряк!

Заявлението може да се разглежда както в буквалния смисъл, така и в преносния. Енергичните жителки на мегаполиса нямат време за свалки, освен мимоходом. Но това не им пречи да живеят живота си. Ароматният шлейф след тях е за онези, които не успяват да ги догонят

Свобoда Сидерова 08 February 2017

рекламната кампания е микс от морската естетика на Томи Хилфигър и непринудения калифорнийски стил на Джиджи

Снимка: Tommy Hilfiger

Стана така, че популярността на сестрите Хадид, особено на Джиджи, премина всякакви граници. Tommy Hilfiger лансира аромат в нейна чест и го нарече The Girl.

Освен съавтор и лице, Джиджи участва в създаването на първата си капсулна колекция Tommy x Gigi. Тоалетната вода Тhe Girl означава да си верен на себе си и да се забавляваш, докато го правиш. Композицията съответства на искреността и жизнерадостния характер на 21-годишната моделка, която взема всичко на абордаж. Сочна круша и зелена смокиня в компанията на цвят от виолетки се срещат с кадифен жасмин и копринена млечница. The Girl е много личен аромат за Джиджи. Идеята за крушата е нейна.

 

 

Времето на совиньон блан в запотени чаши на летните тераси отстъпи място на зимните вечери. Запасете се с бутилка пино ноар и флакона на Aromatics Black Cherry на Clinique, оцветен в бордо. Във възможностите на декадентския аромат, възхваляващ ювелирната изисканост и богатството на флорални елементи и сгряващи подправки, е да опияни всеки, който се окаже редом с вас. Изразителните нотки на черна череша, бял пипер и кардамон, обкръжени от по-умерените на жасмин самбак и роза, се кротват върху ложе от лабданум и амбра.

 

Flora Chic е парфюмериен дебют на Artistry. Раждането на първото си отроче марката поверява на френската къща Givaudan. Вдъхновение за романтичната композиция е парижкият парк Bagatelle, известен с розариума си, където се отглеждат над хиляда сорта, в т.ч. и българска роза. Парфюмеристите й приписват нежен привкус на малина и личи. Да оцените розовия акорд може веднага след солиращата в началото френска клементина. Мадагаскарски иланг иланг в базата подчертава женствеността и грацията на притежателката си.

Подложени в течение на милиони години на огромен натиск и високи температури, молекулите въглерод се превръщат в скъпоценен камък. Но не стойността прави „диаманта“ Lady Emblem Elixir на Montblanc най-добрият приятел на момичетата, а съдържащата се магична отвара за възпламеняване на любов. За повече цветни фасети есенцията от роза в оригинала се трансформира в абсолют. Неординерната интерпретация на женствеността е скрепена с дървесния подпис на харизматично пачули и чувствена ванилия.



ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР