Кой облече Анжела Недялкова

За премиерата на “Т2 Трейнспотинг" българската актриса избра дизайнера Марк Бауър, който е обличал звезди като Бионсе, Анджелина Джоли, Шаная Туейн, Уитни Хюстън

Александра Рамирез 25 January 2017

Анжела на премиерата на “Т2 Трейнспотинг"

Снимка: Instagram/Anjela Nedyalkova-Noir

За премиерата на Т2 Трейнспотинг" в Единбург актрисата Анжела Недялкова избра великолепна синя рокля, дело на Марк Бауър. Моделът е с пайети и структурирани рамене, с акцентиращ колан на талията и е от колекцията му пролет-лято 2017, представена миналия септември в Ню Йорк.

Марк Бауър е южноафрикански дизайнер, базиран в Ню Йорк. Той е обличал звезди като Бионсе и Емили Блънт. Анджелина Джоли бе с негова рокля на наградите „Оскар“ през 2004, попадайки в класациите на най-добре облечените. Създава и булченската рокля на Уитни Хюстън за сватбата й с Боби Браун. Миналото лято роклята на покойната вече певица бе продадена на търг за 40 000 долара. Автор е и на сценичните костюми на Шаная Туейн за турнето й Still The One, 2012.

Марк Бауър е първият, който прави виртуално дефиле на новата си колекция през 2009 г. Идеята му е да намали отпадъците и да покаже, че вложените ресурси твърде често имат вредно влияние върху околната среда. По този начин ревюто му става достъпно за много повече стилисти, купувачи, журналисти и модни ценители, отколкото биха могли да посетят физически събитието.

На следващата 2010 година отново прави виртуално представяне на колекцията, а за лице е избрана Кандис Суанепул. Така, поставяйки социалната загриженост към околната среда на първо място, през 2011 г. той става и първият дизайнер презентирал с 3D виртуално ревю. Избягва употребата на материали от животински произход, факт, който му носи награда от PETA.

В Т2 Трейнспотинг" Анжела си партнира със старите познайници от култовата първа част на филма Юън Макгрегър (Рентън), Джони Лий Милър (Сик бой), Робърт Карлайл (Бегби), Юъл Бремнър (Спъд), Кели Макдоналд (Даян) под ръководството отново на Дани Бойл. Премиерата на „Т2 Трейнспотинг“ в България ще бъде на 17 февруари.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР