Мадона живее в най-големия си кошмар

eva.bg 11 January 2017

Снимка: getty images/guliver

Сигурно си спомняте провокативната шега на Мадона в навечерието на президентските избори в САЩ. Тогава тя „обеща“ орален секс на всеки, който гласува за Хилъри. Въпреки това Клинтън не спечели, а Мадона се събуди в най-големия си кошмар. В интервю за новия брой на Harper's Bazaar тя разкри, че сърцето й е все още разбито от победата на Тръмп:

В нощта на изборите седях на една маса заедно с агента ми, който ми е много близък приятел, и двамата наистина се молехме. Сякаш гледах филм на ужасите. Легнах си да спя и оттогава всяка сутрин се будя с усещането, което има човек, когато е скъсал с някой, когото много обича и сърцето му е наистина разбито.

Будиш се, за секунда всичко е наред..., но тогава осъзнаваш: О, човекът, когото обичам повече от всичко на света, току-що разби сърцето ми и аз съм опустошена, и съкрушена, и изгубена, нямам нищо... Така се чувствам всяка сутрин. Будя се и... чакай малко, Доналд Тръмп е президент. Това не е просто лош сън. Наистина се случи. Сякаш гаджето ти те е зарязало и в същото време си в капана на един и същи кошмар.“

Очевидно Тръмп не може да разчита на подкрепата на Мадона по време на предстоящия си мандат, както и на почти всички звезди от шоубизнеса. След атаката на Мерил Стрийп по време на речта си на „Златните глобуси“ и отговорът на Тръмп в социалните мрежи, наричайки я „надценена актриса“, вчера и Джордж Клуни заяви в интервю: „Всъщност този човек няма ли държава да управлява?“ Да, всички се питаме това.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР