Куклен дом

На ти куклите, дай си ми ароматите

Свобoда Сидерова 03 January 2017

Детската непосредственост може да ви се струва несериозна, но в barbie land не се церемонят особено, стане ли въпрос за момичешки радости. Какъвто е предизвикващият умиление дизайн на ароматите. Панделката, красяща Miss Dior Absolutely Blooming, мосю Диор заимства от пищния XVIII век и така виртуозно я използва, че става символ на къщата. Изтъкана от апетитни червени плодове и страстни рози (сентифолия и дамасцена), кавър версията на „Одата на радостта“ спокойно може да се нарече аромат на усмивките, от който ви се иска незабавно да „отхапете“.

Палавата бузеста сладурана Eclat d’Arpege So Cute на Lanvin оправдава милото си име, трогателно намигайки с нарисуваните от Албер Елбаз очички и цупейки устни. Шансът на ухажорите й да устоят пред чара на романтичната люлякова фантазия и благотворния ефект на зелен чай са нулеви.

Пантофката на Пепеляшка едва ли ще ви стане, но благодарение на „обувката“ Good Girl на Carolina Herrera всички мъже ще се окажат под убийствено високия й ток. Дори няма да се усетят, предварително упоени с райски газ с дъх на тубероза, жасмин и какао. Sweet Like Candy на Ariana Grande е поредната порция захарен памук, за която намеква бледорозовият помпон. Като същински кукловоди конците дърпат къпина, круша и маршмелоу. Само листенце от розов джинджифил стига да направите всяка хапка различна. А сега си представете как „близалката“ Want Pink Ginger на Dsquared2 подправя вкуса на живота. Кулинарната концепция включва още мангостан и цитруси.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР