Експериментирайте с цветове през зимния сезон

Това съветва модната блогърка Денина, автор на Purely Me by Denina Martin

05 December 2016

Студеният сезон настъпи, а с него и силното желание да се сдобием с нова стилна връхна дреха. Модният блогър Денина от Purely Me by Denina Martin ни дава няколко такива стилни предложения, с които да преборим студените дни и да се почувстваме невероятни.

“Най-добрият лек срещу мрачното настроение, което ни наляга през зимата, са цветовете. Те внасят ведрост и променят светоусещането.” - това ни припомня Денина. Идеален пример е красивото зелено палто от Desigual, което тя е избрала. Ако не сте почитатели на смелите цветове, то тогава бихте могли да експериментирате с интересна кройка като тази на палтото тип наметало от Catty. В случай, че сте привърженици на абсолютната класика, добре е да помните, че “бежовите нюанси не излизат от мода и са сигурна инвестиция за бъдещите сезони”, както споделя Денина. Такава добра инвестиция е и оувърсайз палтото в бежов цвят от колекция есен/зима 2016 на H&M.

Истината обаче е една - каквато и връхна дреха да изберете, най-важното е да се чувствате комфортно и себе си в нея. За своя модна дестинация модната блогърка Денина избира Bulgaria Mall – просторен и светъл, той дава възможност да се докоснете до ексклузивни и водещи модни магазини.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР