Чувствала се длъжна да има деца

eva.bg 01 November 2016

Снимка: getty images/guliver

Адел не дава често интервюта, но когато го прави, определено е откровена. Певицата, която има 4-годишен син, призна, че всички жени живеят под огромен натиск да имат деца и това определено не е добре, защото се губи правото на избор.

„Според мен най-смелото нещо е да решиш да нямаш деца. Всички мои приятели и аз включително се чувствахме длъжни да забременеем и родим, защото това правят възрастните. От нас се очаква да имаме деца, ние трябва да имаме деца“, заяви в интервю за Vanity Fair Адел.

И въпреки че тя обича сина си „безусловно и повече от всичко на света“, признава, че е имала тежка следродилна депресия, за която обаче не е говорила с никого. „Всеки ден имах потребност от няколко минути, които да са само за мен, по дяволите, в които да не се съобразявам с нищо, в които да съм без бебе и да правя това, което си искам“, заяви още Адел в интервюто. И въпреки чувството за вина, което изпитвала, когато не била с детето, тя си позволявала от време на време такива минути. Именно по този начин се спасила от следродилната депресия.

Всички майки с малки деца със сигурност разбират тази потребност от „няколко минути“. В същото време обаче сигурно споделят и друго изказано от Адел мнение: „Синът ми става на четири и този факт ме кара да се чувствам много емоционално, защото навършат ли 4 годинки вече спират да са твоето бебе. Утробата ми започна да крещи за ново бебе.“

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР