Том Круз дължал успеха си на сциентологията

eva.bg 27 October 2016

Снимка: getty images/guliver

Том Круз е един от най-известните сциентолози и въпреки множеството негативни информации относно тази религиозна група, никога не се е разграничавал от тях. Нещо повече, той е на една от челните позиции в тамошната йерархия. Рядко обаче си позволява да коментира сциентологията, имайки предвид колко противоречиви мнения предизвиква тя. Този път обаче изказа мнение и както може да предположите – то е позитивно, естествено. Круз е убеден, че дължи всичките си успехи в кариерата и живота именно на сциентологията.

„Помогнала ми е страшно много през годините. Аз съм сциентолог от над 30 години. Това е нещо, без което не бих бил това, което съм в момента, не бих постигнал всичко това. Сциентологията е една много красива религия и аз съм много горд с нея“, заяви Том Круз. Според него религиозните му вярвания помогнали да преодолее и дислексията, от която страдал и която го комплексирала от малък.

Нищо не спомена обаче относно информациите отпреди години, че именно заради сциентологията е загубил съпругата си Кейти Холмс и дъщеря си Сури, с които от години не поддържа почти никаква връзка. В момента Том Круз имал нова приятелка, а информациите сочат, че сциентолозите му избират партньорките в живота.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР