От близо три години не е виждал дъщеря си

eva.bg 03 June 2016

Снимка: getty images/guliver

Том Круз и Кейти Холмс се разведоха през 2012 година, като тя получи попечителството върху дъщеря им Сури. В началото актьорът периодично взимаше детето си за уикенда, но според западните медии, той не е нито виждал, нито чувал Сури от близо три години насам. В момента тя е на 10  и не поддържала никаква връзка с баща си.

Източници, близки до актьора, разкриват, че той е сляпо отдаден на Сциентологията и това е причината да прекрати отношения с дъщеря си и бившата си съпруга. Сектата винаги е изолирала последователите си от близките и членовете на семействата им, които не са част от тяхната религия. Там принципът е „разделяй й владей“. Под тяхно влияние Том Круз е прекратил всякакви контакти с Кейти Холмс, а покрай нея и с дъщеря си.

„Преди поне си говореха по скайп или си пращаха съобщения, но вече не поддържат никаква връзка“, споделя близък до актьора. Круз се оправдавал с факта, че е много зает с работа, което наистина е така. Откакто се раздели с Кейти Холмс той прави поне по един филм на година и програмата му наистина е натоварена. Дали това обаче е достатъчно извинение да не поддържа отношения с дъщеря си?

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР