Отказа един милион долара

eva.bg 13 October 2016

Снимка: getty images/guliver

Освен че й откраднаха бижута за около 10 милиона долара, сега Ким Кардашиян е с още един милион назад. Риалити звездата имаше планиран ангажимент в нощния клуб Hakkasan в Лас Вегас, за който си бе договорила хонорар от $1 млн.

Всичко, което трябваше да направи, бе да се появи за четири вечери в клуба. Досега тя е купонясвала там две вечери - през април и през юни. Оставали й още две посещения, за да изпълни договора си. Следващото трябваше да се състои на 21 октомври, когато Ким навършва 36 години и сделката бе да отпразнува рождения си ден именно в този нощен клуб. Заради стреса, който е преживяла покрай обира преди десетина дни обаче, тя отказа да присъства и на този етап не се знае дали и кога ще изпълни останалите си два ангажимента, за да прибере въпросния един милион.

А ако сте шокирани от факта, че една звезда може да спечели един милион само като посети даден нощен клуб, не сте единствени. Просто някои звезди очевидно са изключително добри в това да продават себе си. В крайна сметка и това е талант.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР