Ще му е за последно

eva.bg 03 October 2016

Бенедикт Къмбърбач намекна, че следващите епизоди от сериала „Шерлок“, в който играе култовия детектив, май ще са последните. В момента BBC снимат четвъртия сезон, който ще се завърти на малкия екран следващата година. 40-годишният Къмбърбач заяви в интервю за ноемврийския брой на британския GQ, че има усещането за „край на една ера“.

Ако трябва да съм честен, такова е усещането ми - може би това ще е краят на една ера. В шоуто никога не казваме никога и на мен винаги ми е харесвало да се завръщам към Шерлок. Но в близко бъдеще всички имаме други неща, пък и с новите епизоди нещата изглеждат завършени и приключени. Така че – ще почакаме и ще видим“, заяви Къмбърбач.

В общи линии от интервюто му разбрахме, че след като видим следващия сезон не трябва да очакваме нови епизоди поне през следващите няколко години. Но пък когато става въпрос за успешен сериал, никога не трябва да се казва никога, както заяви и Къмбърбач. Да стискаме палци краят на ерата „Шерлок“ да не е с новия четвърти сезон.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР