За 150 млн. повече

eva.bg 01 October 2016

Даниел Крейг

Изпълнителният продуцент на филмовата поредица за Джеймс Бонд заяви в телевизионно шоу, че на този етап все още най-желаният от него и от собствениците на франчайза Барбара Броколи и Майкъл Уилсън актьор за ролята на Агент 007 в предстоящите филми е Даниел Крейг. „Даниел категорично е първият ни избор” –бяха точните думи на продуцентът Калъм Макдугъл.

Преди време обаче Даниел Крейг даде интервю, в което каза: „По-скоро бих си прерязал китките, отколкото да участвам в още един филм за Бонд".

Което не се решава с пари, се решава с много пари. Според слуховете звездата от последните четири филма за Бонд е получил оферта за 150 милиона долара за евентуалното си участие във вече планираните нови две продукции. И макар да се появиха опровержения на тази новина, по-точно – на тази сума, ясно е, че продуцентите ще трябва здравата да се изръсят, за да върнат Крейг.

И да спасят китките му, разбира се.

Ето кои други актьори се спрягат за ролята на Бонд, макар и все още в кръга на спекулациите – Идрис Елба, Том Хидълстън, Джейми Бел и Том Хюз.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР