Рокада

Подозирате, че духът на предишния/ата още витае вкъщи. Може би сте прави, а може би не. За всеки случай вземете мерки, като замените подарените от Него или Нея парфюми с нови

Свобoда Сидерова 30 September 2016

Черешке моя

Escada започва да релансира стари, но суперуспешни лимитирани издания. Cherry in the Air от 2013 г. без свян благоухае на сочни червени плодове (череша и малина) и пристрастяващ акорд на маршмелоу бонбони. Удоволствие, създадено да се сподели като компота на мама. Думата в случая не означава баналност, а комплимент. Освен аромат, Cherry in the Air е и спомен.

Усещане за елегантност

Оптимизъм и радост в една искрена усмивка. Възможност да сграбчите всеки миг и да се възползвате от възможностите му. Това е част от историята на Uomo на Salvatore Ferragamo, първият след тригодишно прекъсване мъжки аромат. Черен пипер, кардамон, тирамису и амброксан илюстрират италианския стил и двойствената натура на бруталните, но любвеобилни жители на Ботуша.

В стил ноар

Сияйна като ангел, неуловима като тъмнината. Givenchy дава нова дефиниция на думата „парадокс“. L’Ange Noir се мени от бял към черен, от сияен към тайнствен, от ефирен към магнетичен. От срещата на пудрен бял ирис и солен черен сусам на ложе от зелен бадем се ражда любовен еликсир, единствен по рода си. Ефектът му е хипнотичен, също като на героиня от филм ноар.

Чиста амбиция?

Не. Бездънна дълбочина, наситена страст, непоколебима отдаденост, изгарящ стремеж... В Boss Bottled Intense EDP на Hugo Boss са концентрирани повече дървесни акорди, подправки и бленда от скъпоценни масла. Свежата ябълка е смекчена със спокоен зелен цвят от портокал. Ефектът – не толкова сладък, но категорично мъжествен, се допълва от здравец, канела и карамфил.

Адаптация

Макар и строен, бамбукът устоява дори на ураганите. Тези качества Gucci вижда в съвременната жена. В градските джунгли оцеляват само силните, криещи в себе си неподозирана нежност. Bamboo EDT е за тях. Без да спорят помежду си, круша и портокалов цвят благославят в хор лилия и жасмин. Целомъдрената белота на листенцата от букета прелива в златист иланг-иланг.

Еуфорична фантазия

Породена от освободено съзнание, Deep Euphoria на CK е провокация и авантюра във флакон. Начало на смелото парфюмерийно заявление поставя молекулата каскалон, която придава на композицията наситено морско звучене. Влажната аура се засилва от роза от сорта „черна магия“ в компанията на бял пипер и листа мандарина. Уникално противопоставяне на сила и блясък.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР