Виновна ли е Анджелина Джоли

След като не става въпрос за изневяра, каква е причината една от най-влиятелните и обичани двойки в Холивуд да сложи така неочаквано край на брака си

eva.bg 27 September 2016

Снимка: getty images/guliver

Шокът от новината за развода на Брад Пит и Анджелина Джоли отмина и в момента на дневен ред са конспиративните теории относно причината за развода им.

Първоначалните информации за афера между Брад Пит и френската актриса Марион Котияр бяха опровергани. Още повече, че Котияр в момента е бременна с второто си дете и то не е от Брад Пит, а от Гийом Кане, от когото вече има петгодишен син. „Преди много години срещнах мъжа на живота си, бащата на сина ми и на бебето, което очаквам. Той е моята любов, моят най-добър приятел и единственият, който ми е нужен,“ заяви Котияр. Така всички бяха принудени да изоставят тази пикантна и скандална клюка.

След като не става въпрос за изневяра, каква е причината една от най-влиятелните, обичани и на пръв поглед хармонични двойки в Холивуд да сложи така неочаквано край на брака си? Конспиративните теории са много и както изглежда, напоследък всички пряко или косвено винят Джоли. Визирайки миналото й, това не е изненада. Все пак, тя е тази с ексцентричния характер. За разлика от Брад Пит, който винаги е бил доброто момче и около когото никога не е имало големи драми и скандали, Анджелина цял живот е разбивала табута и е шокирала с поведението си, отдавна е известна с това, че е човек на крайностите и маниите.

Джоли и Били Боб Торнтън
Джоли премахна гърдите и яйчниците си от страх, че може да се разболее от рак поради фамилната обремененост. Нещо повече - даде широка гласност на решението си и причините да го вземе, предизвиквайки световна дискусия по въпроса. Тя е жената, осмелила се да отмъкне секссимвола Брад Пит от любимката на Америка Дженифър Анистън и да „разбие любимото на Холивуд семейството“, навличайки си гнева на милиони фенове. Тя се целува уста в уста с брат си на червения килим за ужас на всички. Няколко години носи на врата си стъклен съд с кръвта на тогавашния си съпруг Били Боб Торнтън като знак на огромната си любов към него. "Взех 4 капки от кръвта му - признава Анджелина. - По една за мен, за него и за двамата му синове, които обожавам. Бих пила от кръвта му, ако знаех, че по този начин няма да му навредя. Този мъж може да ме накара да падна от леглото от изтощение и да пълзя из стаята, пищейки от удоволствие."

Манията й по кръвта е доста силна и доста отдавна. На сватбата й с Джони Лий Милър тя е с черни кожени панталони и бяла риза, върху която с кръв е изписала името му. По-късно разказва, че си порязала ръката по време на секс и решила да декорира сватбените си одежди. Не се притеснява подробно да информира шокираните репортери за садомазохистичните си предпочитания в леглото. "Често ми се случва да се нараня по време на секс. Болката ми доставя удоволствие", казва Джоли, която си признава, че на 20-годишна възраст е опитала от всички възможни наркотици, които са се предлагали тогава.

Странностите са неизменна част и от детството на Анджелина. Мечтае да стане погребален агент, колекционира ножове и книги за вампири и рядко създава трайни приятелства. Като дете се смята за грозна и придобива навика да се наранява. В очите на другите изглежда твърде ексцентрична и това прави връзката с майка й и брат й почти болезнена. На 14 г. започва работа като модел. Оттогава е и първата й любовна връзка. Описва се като "много вярна, но и малко обсебваща" любовница. Още преди около две десетилетия признава, че е бисексуална. При това разкрива, че е влюбена в актрисата Джени Шимицу докато е омъжена за Джони Лий Милър.

следваща страница »
2 КОМЕНТАРА
2
Катерина
29 September 2016, 14:36

Как може да има толкова злобни и пристрастни коментари. Не познавате нито един от двамата , нито дори познати на техни познати. Да не сте лекар психиатър да смятате, че е болна и че има мании и фобии?

1
Ив
27 September 2016, 16:01

Това е една болна жена, която не трябва да се жени и да има деца, защото всички те падат в жертва на маниите и фобиите й. Жалко, че Пит се оказа глупак и се върза на тази лунатичка. Какво като е красива, след като му отрови живота?

ТВОЯТ КОМЕНТАР