Били добри приятели

eva.bg 19 September 2016

Том Хидълстън на наградите "Еми"

Снимка: getty images/guliver

Том Хидълстън в крайна сметка мина сам по червения килим на наградите „Еми“ след спекулациите от лагера на Тейлър Суифт, че именно защото искал тя да го придружава на церемонията, двамата се разделили. Те сложиха край на тримесечната си връзка само преди няколко седмици, давайки повод за куп слухове относно причините. Уж Тейлър Суифт се нацупила, че Том Хидълстън държал връзката им да е много публична (включително да отидат заедно на наградите „Еми“), пък тя искала да стоят далече от медиите. После пък близки до него заявиха, че всъщност било точно обратното – тя искала реклама, пък той не искал.

Е, каквато и да е причината, сега британският актьор мина с широка усмивка сам по червения килим на телевизионните награди и дори отговори на въпрос относно отношенията им с Тейлър. Когато го попитаха дали двамата са все още приятели, той категорично заяви: „Да, да, приятели сме“.

Очевидно каквато и да е причината за раздялата, двамата не се сърдят един на друг. Или поне такава теза защитават пред медиите.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР