Доказателство, че любовта от пръв поглед съществува

eva.bg 02 September 2016

Снимка: getty images/guliver

Ако все още се съмнявате, че любовта от пръв поглед съществува, то семейство Бекъмови би трябвало да ви убедят в това. Специално за Vogue Виктория написа писмо до младото си АЗ на тема: „Какво бих искала да знам“. Ето какво би казала настоящата дизайнерка на себе си, ако можеше да се върне двадесетина години назад в миналото:

Да, любовта от пръв поглед съществува. Ще те връхлети в ложата на футболистите на Манчестър Юнайтед. Тогава ти ще си малко пияна, така че конкретните детайли са леко в мъгла. Но докато другите футболисти са на бара и пият, ти ще видиш Дейвид да стои настрани в компанията на семейството си. (Тогава той още е в резервите, а ти си известната.) Ще бъдеш пленена от сладката му усмивка. Понеже и ти си много близка със семейството си, ще си помислиш колко близък го усещаш. Той ще поиска номера ти. (Все още пази самолетния билет от Лондон за Манчестър, на който ще му го напишеш.)”

Това е част от писмото и така разбираме как всъщност са се запознали Дейвид и Виктория. Двамата сключиха брак през 1999 година и в момента имат четири деца.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР