Ди Каприо дарява $15.6 милиона

eva.bg 14 July 2016

Снимка: getty images/guliver

Фондацията на Леонардо ди Каприо ще дари $15.6 милиона за различни каузи свързани с опазването на околната среда и битката с климатичните промени. Това е сериозно увеличение на бюджета, с който фондацията му ще разполага. Така от създаването си през 1998 година досега Leonardo DiCaprio Foundation е дарила общо 59 милиона долара за околната среда.

След седмица в Сен Тропе ще се проведе и ежегодното благотворително парти на Лео, на което всички събрани средства отиват за различни проучвания и организации, работещи за защита на околната среда и борба с климатичните промени.

На миналогодишния благотворителен купон Ди Каприо успя да събере цели 40 милиона долара, които дари на различни организации. Партито тази година ще се състои на 20 юли и сред сигурните гости ще са Кейт Хъдсън и Шарлийз Терон. Очаква се да присъстват и Кейт Бланшет, Марион Котияр, Пенелопе Круз, Робърт де Ниро, Скарлет Йохансон, Тоби Магуайър, Едуард Нортън, Арнолд Шварценегер, Кевин Спейси. На партито ще пеят Лана Дел Рей и Андреа Бочели.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР