Как си тръгва от бала

eva.bg 05 June 2016

Папараци щракнаха певицата Никол Шерцингер боса (снимка в цял ръст - в галерията) и без Гришо да си тръгва от бляскаво парти в Бевърли Хилс, претъпкано със звезди. Купонът на богатите е бил в чест на рождения ден на Шели Азоф, съпругата на Ървинг Азоф, един от най-могъщите хора в музикалния бизнес. Повече от ясно е, че да се явиш на подобно вечерно мероприятие от най-висок клас без най-високите си токчета е немислимо. Както е и повече от очевидно, че 37-годишната приятелка на българския тенисист Григор Димитров изпитва огромно облекчение да свали иначе толкова прекрасните си, но и смъртоносно високи обувки.

Първо – надяваме се, че на връщане от бала Никол няма да изпусне някоя от пантофките си. Второ – чудим се защо не си е събула обувките по-рано, ами се е измъчвала. Все пак Джулия Робъртс мина боса по червената пътека на самия филмов фестивал в Кан. Ървинг Азоф и рожденият ден на жена му да не са по-важни от Кан?! Или пък са?

Ето кой е Ървинг Азоф. Преди няколко години той застана начело на класацията Power 100 на Billboard за най-влиятелна личност в музикалната индустрия, а неговата компания Global Music Rights се съди с YouTube, тъй като претендира, че един от най-посещаваните сайтове за музика не притежава необходимите права, за да предлага достъп до парчета на Джон Ленън и на много други големи музиканти. Така че Ървинг Азоф, освен че е много силен мениджър, представляващ звезди като Кристина Агилера, Ван Хален и др., е и нещо като най-големият враг на YouTube.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР