Kой каза "Mяу"

или пробвай да опитомиш

11 May 2016

Грация на пантера, светска лъвица, котешка походка... Какви ли не сравнения са измислени за жените, асоциирани със семейството на мяукащите. Може би затова животинският принт удържа позиции. И през 2016 г. Missoni, Bottega Veneta, Sibling и Saint Laurent се стараят да изглеждате максимално хищнически. Разчупвайки клишето, Versace багри характерната шарка във виолетово, зелено, хаки... Верен на ДНК-то на къщата, Roberto Cavalli изненадва с глава на лъв.

Бюти индустрията също експлоатира анималистичната тема. В масивния флакон на La Belle et l’Ocelot EDT на Salvador Dali е вграден барелефът на оцелот. В концепцията е замесен красавецът Бубу, домашен любимец на Дали. Ябълков цвят, круша наши, роза и жасмин съчетават инстинкта за свобода с дива, но и деликатна женственост.

Принос в издигането на приятеля с четири лапи в култ внася стъклената пила за нокти на The Curve.

Комплектът Pupacat 2 Gold на Pupa е единствената котка в света, от която ще извлечете полза. При вида на трите сенки и двата ултраблестящи гланца за устни се променя не само вашето изражение, но и макиажът. Да мъркате от удоволствие при употреба не се забранява.

ТВОЯТ КОМЕНТАР