Липсваше ни, Къмбърбач!

13 April 2016

Бенедикт ще се завърне в ролята на Шерлок Холмс

Снимка: BBC

Две добри новини за феновете на Бенедикт Къмбърбач. Британският актьор се завръща както на малкия екран, така и на големия. Продуцентите на сериала „Шерлок“ разкриха, че е започнала работата по четвъртия сезон. Така че Къмбърбач отново ще разрешава сложни мистерии в ролята на Холмс и с неизменната подкрепа на доктор Уотсън (Мартин Фрийман). Ще бъдат заснети три епизода с дължината на пълнометражен филм. Все още няма никаква информация относно сюжета, не е ясно и кога ще се завъртят на малкия екран.

Затова пък имаме и дата за премиера, и сюжетна линия за другата голяма роля на Къмбърбач, с която ще се завърне на големия екран. През ноември ще излезе филмът „Доктор Стрейндж“, където Бенедикт е в главната роля. Имаме и първи трейлър, така че може да добиете представа какво да очаквате от поредната комиксова екранизация.

Доктор Стрейндж е неврохирург, който след автомобилна катастрофа загубва възможността да практикува любимата си професия. Отчаян той отива в Тибет, където се среща с The Ancient One (в ролята Тилда Суинтън) и тя му показва, че има и други начини да спасява животи – с помощта на магията.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР