Мис щастие

Вълнувате се от играта на цветовете върху ноктите? Искате да ги превърнете в произведение на изкуството? Със сигурност тенденциите на сезона са за вас

Свобoда Сидерова 21 April 2016

Vivienne Westwood

Цветен френч

Съвършено неочаквано, завръщането на френския маникюр е факт. Не посягайте към комплекта и белия молив. Преобразен, дизайнът е креативен и разкрепостен. Линията, т. е. свободният край на нокътя, позволява смели интерпретации в цвят. Оранжев при Veronica Beard и светлосин при Tibi, той контрастира с nude базата. Sibling залага на люляково синьо и златен край. Миксирайки френски маникюр с вампирска тематика, Gucci е за агресията.

Всеки нокът със собствено мнение

Ако обожавате ярките цветове и разноцветните нокти, поздравления! Вие сте в тренда. Ashish не жали броката, посипвайки го върху ноктите в синьо, розово и жълто. На всичко отгоре нюансите на едноименните пръсти не съвпадат. Прекрасни „нефтени петна“ в металик демонстрира и Vivienne Westwood. Degen отива още по-далеч, украсявайки ноктите с мили рисунки – разноцветни балони, цветя и... око на пони.

Очите ми зелени, ноктите – също

Друг интригуващ тренд е единството между макиажа и маникюра. При Monique Lhuillier ярката зелена очна линия кореспондира със свободния край на френча. Идеята на Delpozo е демократичен nude с неравномерен сребрист брокат върху очите и ноктите за ослепителен диамантен ефект. Абстрактна картина с неумели детски мацвания на прозрачен фон рисува Zero+Maria Cornejo. Като фен на карнавала в Рио Betsey Johnson си пада по яркия ефект на дъгата и залеза.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР