Спечели чанта Furla от Bulgaria Mall

Направете си подарък за осми март

22 February 2016

Марката Furla винаги е била свързвана с качество, стил и елегантност. Създадена през 1927г. в Болония от Алдо и Маргерита Фурналето, и до днес името ѝ е еталон за класа и качество, когато става въпрос за чанти.

Изчистените и класически дизайни на чантите Furla представят начина на живот на една истинска дама. Благодарение на майсторската изработка, използването на ценни кожи, златни и сребристи елементи, Furla предлага нов и модерен вид лукс.

Ние ви представяме три страхотни модела на марката от колекция есен/зима 2015. Моделът Stacy в черен цвят Onyx или бежов цвят Daino е малка чанта, тип раница, с допълнение портмоне, която отлично пасва на една спортно-елегантна визия. По-големият модел – Alice в цвят Barolo, е подходящ за офис или по-официална визия. И Stacy, и Alice са изработени от качествена телешка кожа и имат характерните за марката златисти елементи на циповете.

А какво по-прекрасно от това да спечелите една от тези три страхотни чанти? По случай международния ден на жената Bulgaria Mall подарява трите модела FURLA. Как да ги спечелите? От 22 февруари до 7 март пазарувайте за над 100 лв. с карта getti в Bulgaria Mall и си направете подарък за 8 март. Поканете елегантността, стила и късмета на ваша страна!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР